Til lunsj eller middag, kan serveres med stekte baconskiver og stekt sopp-/løkblanding.Godt brød ved siden av.Stekeovn 200 grader i 30 minutter +.Til 2 personer
I går serverte vi kylling her hjemme til søndagsmiddag da vi fikk gjester. Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletene med kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
Bakte, fyltebifftomater . . Til 1 pers trenger du. Ca 65gr baconterninger,½ rødløk, 1 stor neve spinatblader, 1 vårløk, 1 neve sopp og det du graver ut av tomaten
Kremost med urter har blitt en ny oppdagelse for meg. Tidligere har jeg fylt både kjøtt, kylling og fisk med kremost naturell, men kremost med urter løfter det hele et hakk høyere
Her kommer oppskrift på en god og lettlaget vegetarisk middagsrett, – ovnsbakt fyllt squash. Fyllet i squashen er italienskinspirert, og jeg foreslår også ovnsbakte poteter med en italiensk «touch» som tilbehør til retten
Hei. Kom heim seint i går etter ei fantastisk langhelg i Barcelona. Skulle så gjerne våre lenger, sett og opplevd meir av det byen har å by på - for det er jammen masse
Fylt, ovnsbakt paprika smaker helt nydelig og du kan variere smakene nesten uendelig. Dersom du unnlater å ha i baconet blir dette en utmerket vegetarrett
Dette var en så deilig og mettende middagsrett. Til 2 porsjoner. 2 kyllingfilet4 skiver bacon1-2 båter hvitløk1 liten rød paprika3 ss purreløk eller vårløk1 - 1,5 dl kremfløteSmør til steking
Enkel, god og sunn middagsrett. Kylling og grønnsaker tilberedes i samme form. Resultatet blir mør, saftig kylling med masse smak, god saus og smaskens grønnsaker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.