Middag må man ha hver dag og noen dager er det vanskligere å vite hva man skal lage enn andre, i mitt tilfelle tyr jeg ofte til pai når jeg ikke helt vet hva jeg skal servere til middag
Jeg har virkelig fått ånden over meg når det gjelder baking. Siste jeg har bakt nå er "middagsmuffins", kaller det for det siden de ikke akkurat er toppet med rosa glasur
Matmuffins. Matmuffins er kjekk nistemat, suppetilbehør eller bare som litt kos til kveldsmaten. Med kesam, ost, egg og skinke blir de ganske så fulle av proteiner, og bruker man halvparten fint og grovt mel er de ikke så verst sunne
Det er mange åpne muligheter for deg som vil bake med god samvittighet. Enten du ikke er så glad i å spise usunt, er på diett eller du rett og slett skal utforske smaken på sunnere bakst om det smaker det samme
Disse muffinsene egner seg godt til nistemat på skituren, til matpakken på jobben eller til skolemat, de er uten sukker og med epler, svisker, havregryn og sammalt mel er de fiberrike og gir god metthetsfølelse, eple og svisker gir en fin søtsmak
Disse frokostmuffinsene er veldig gode, de er veldig lik på smak som pai, en liten mini pai. ) Også er de veldig lett og lage, perfekt til den koselige frokosten på senga
Nå har påsken startet hos oss, det er palmesøndag og søndagsfrokosten har fått påskepreg igjen. Disse omelettmuffinsene ble kjempegode, så jeg tenkte å blogge dem før vi glemmer hva vi hadde oppi