Serveringsforslag RiskremmedRødSaus (oppskrift HER )Serving Suggestion. Her har du en enkel oppskrift på røddessertsaus som er nydelig ved siden av riskrem til jul (oppskrift HER) men også ellers i året på f
Riskrem. På flatbygda i Hedmark er det mange, som spiser risengrynsgrøt med sukker, kanel og meierismør til formiddagsmat på juleaften og restene blir brukt i desserten
Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on StumbleUpon (Opens in new window)Google+Tidious TedLike this
Riskremmedrødsaus er fast juledessert hos oss som hos veldig mange andre. Kjør bærene til mos i blender og spe med laken til den er passe søt og har passe konsistens
Smak til med mere vaniljesukker/sukker hvis det trengs. Riskremen må inneholde rikelig med krem slik at den blir luftig og kremaktig og smaksettes med vaniljesukker, og rødsaus som tilbehør, da er det en av de beste desserter jeg kan få
Heat butter and oil over medium heat. (Thin with pasta water before adding basil if needed. Pour in tomato sauce and add salt, pepper, and sugar to taste
Smak til og server med godt brød (f. Hakk løk, del gulrøtter i små biter og tilsett i kjelen sammen med vann, presset hvitløk, laurbærblad, tomatjuice, tomatpure og buljongterninger
Rør inn Red Curry Paste, tilsett fish Sauce, sukker og kokosmelk. 2 ss Red Curry paste. 2 ss Fish Sauce. 1/2 purre i ringer. Jeg brukte Bali Kitchen, Fine Rice Venmicelli -de skal trekke i 2 minutter. 2 ss Red Curry paste. 2 ss Fish Sauce. 1/2 purre i ringer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.