Spinat- og Feta Frittata / Spinach- and Feta Frittata
Kakemilla
Kakemilla
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 250 g frisk spinat
  • 1 løk eller
  • 1 liten bunt
  • 2 fedd hvitløk
  • / 2 cl
  • 3 store egg
  • / 3 large eggs
  • 1,5 dl fløte
  • 150 ml cream
  • 2/3 cup
  • 0,5 ts revet muskat
  • 1/5 ts chilipulver
  • / 1/5 teaspoon chili
  • Revet parmesan
  • 25 cm og ha spinatblandingen i denne.
  • 15-20 minutter eller
  • 200 degrees Celcius (390 degrees Fahrenheit) for 15
  • 20 minutes or until the egg
  • 10-15 minutes before cutting into pieces and serving.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.