Dette er virkelig verdens beste også ja. Ikke bare i navnet, men i smaken også. Fra Wikipedia. Kvæfjordkake er en kake med marengs, vaniljekrem og mandler, og kalles også ofte for «Verdens beste»
Franske baguetter. I Frankrike spiste vi ferske baguetter hver morgen. Pappa har funnet en fast baker som selger alle mulige deilige franske bakverk, men vi holder oss stort sett til baguetter og en litt grovere brødtype
Hasselbakt potet er en bakt potet i en morsom variant med skrellet på. Rett og slett en lekkerbisken. Poteten blir bakt og skallet får en deilig sprø skorpe
Denne kaken skal være litt rå inni, altså ikke godt gjennomstekt, da smaker den best. Det går an å spise den som den er, uten noen krem på toppen, kanskje drysse litt melis over
Her kommer oppskrift på verdens beste eplekake. Den er enkel å lage og blir alltid perfekt. Du kan også gjøre den ekstra god ved å ha i vaniljekrem og/eller opphakkede nøtter
Hjemmelaget fiskegrateng - enklere enn du tror. 17. 01. 2017 kl. 12. 14 i. mat. 2 kommentarer. Hei. For noen dager siden laget jeg fiskegrateng for første gang
Her har du en litt hot jambalay-inspirert fiskegryte med torsk, chorizo og reker. Fiskegryta har masse god smak og er så rask og enkel å lage at du kan skape hverdagsmagi uten å svette en dråpe
Vårruller. 16. 12. 2015 kl. 20. 15 i. Middagsretter. Én kommentar. Midt i julestria trenger vi gode middager og det trenger jo ikke nødvendigvis å væra julemat, det får vi jo tross alt nok av neste uke
Oppskrift. Vårruller. 27. 02. 2016 kl. 16. 11 i. Blogg. Oppskriften på vårruller har jeg delt med dere før, men her kommer en oppdatert versjon med nye bilder og litt endringer i oppskriften
Bunn. 100 g hasselnøtter. 100 g valnøtter. 3 egg ( romtempererte). 200 g sukker. 2 ts bakepulver. 2 ss potetmel. Start med å piske egg og sukker til luftig eggedosis
I kveld har vi lagd brente mandler, som ble veldig gode, derfor vil jeg dele oppskriften med dere. Jeg søkte etter oppskrift på nettet, og havnet inne på en annen blogg (fotballfrue), hvor ei hadde lagt igjen ei oppskrift i en kommentar (takk, Linda, for super oppskrift