Man skal kose seg med god mat i hverdagene også. Denne retten er superrask om man bruker ferdig rensede og kokte scampi men blir hakket bedre med rå scampi
Dette er en oppskrift som blir skriblet ned i nattens mulm og mørke. Jeg er veldig glad i pastasalter, og varierer stadig på hva jeg finner på å ha oppi
Våren nærmer seg med stormskritt, og med varmere og lysere tider i møte får jeg lyst på salat. Salat er litt typisk sommer mat (ikke like godt i mørketiden når kulda har slått inn)
Du kan skilje ein god amatørkokk frå ein middels eller dårleg når du smakar på potetmosen hans. I mi eiga jakt på den perfekte potetmosen har eg inngått partnarskap med eit kjøkkenreiskap du ikkje vil skilje deg av meg når du første har fått auga opp for den
Her får du vitaminer, mineraler, antioksidanter, vegansk protein og sunne fettsyrer. Makaroni og ost, best kjent som “mac and cheese”, er en populær rett laget av kokt makaroni og ostesaus
mandag 9. januar 2012. Pølsegrateng med ostesaus. Pølsegrateng er en favoritthverdagsmiddag hos oss. Ungene, både våre egne og andres, spiser gjerne flere porsjoner, noe som er en sjeldenhet hos våre barn iallefall
(på høgre side av bloggen kan dåkke no sjå mine siste bilder av har lagt ut på instagram, for dåkke som ikkje har det) Litt tidskrevande, men superenkel og virkelig god på smak
Drømmene mine kan være pinlig enkle. "Stopp verden, jeg vil av" sto det i minnebøkene da vi var små. Sammen med de andre veslevoksne visdomsordene "tre ord på snei, glem meg ei"
Luftig pølsegrateng. Jeg vet jeg har lagt ut oppskrift på pølsegrateng en rekke ganger, men denne versjonen ble så god at jeg bare må legge ut den også