En enkel og kjempegod dressing til grillmaten. Til ca 2,5 dl ferdig dressing treng du. 1,5 dl tyrkisk yoghurt0,5 dl rømme1-2 fedd kvitløk - pressa eller finhakka 1 sprut med sitronsaft1/2 ts tagatesse1-2 ts finhakka gressløksalt og pepperBland alt sammen godt, og lat det stå ei stundfør dressingen skal brukes
Lavkarbo brødbakst er så utrolig mye enklere enn vanlig tradisjonell bakst. Ingen forheving og etterheving - bare rør sammen alle ingrediensene og stek
. Det fine med høsten er fargene i naturen og når man skal være ærlig så er det jo utrolig koselig i skumringen å nyte et godt måltid i lys av levende lys
MMmmmMMM. I helga testet vi Schakenda sine legendariske boller. Kjenner du ikke til Morten Schakenda. Han var en av Norges beste kokker som pakket kokkeknicene og ble baker i Lom
Du har kanskje ikkje merka det, men eg har ikkje vore veldig aktiv på denne bloggen i det siste. Eg hadde trudd at sommaren skulle by på mykje tid til baking og blogging, men fytti grisen så travel han har vore
Her er oppskriften med mine tilpasninger. Verdens beste boller. Storebrors 6-årsdag nærmer seg, og for å rekke all baking samtidig som jeg forbereder flytting må jeg være litt i forkant
Bland alle ingredienser i en tykkbunnet kjele. Kok opp under stadig omrøring med en tresleiv. Skru ned varmen og la massen småkoke uten lokk i 45-60 min
Høsten er her og de norske eplene er i butikken. Syrlige og perfekte til bakst. Det var Ellen som laget denne på søndag da jeg slappet av på sofaen, men siden den var så god så deler jeg oppskriften med dere