Varm yoghurt og vann til fingervarmt. Løs fersk gjær opp i litt av væsken. Tørrgjær blandes i melet. Tilsett mel , frukt og nøtter og elt sammen til en glatt smidig deig
Orker du ikke tanken på å trille rundstykker kan du bake rundstykker det på denne lettvinte måten her, rundstykkene blir firkantet, men de smaker like godt
Det finnes et enormt utvalg når du skal lage cupcakes. Forskjellige smaker, farger, pynt osv. Men alt springer i hovedsak ut fra tre forskjellige glasurer eller frosting, som man så tilsetter litt ekstra i, enten det er smak eller farge
I går kom de rosa makronene mine på lesernes VG på vg. no. My Little Kitchen fikk over 9 000 sidevisninger på en dag og passerte over 32 000 sidevisninger totalt
Nanbrød er et populært brød til sterke retter og spises i Iran, Afganistan og sentralasia. Nanbrød blir brukt til å plukke opp mat med av den som spiser, på lignende vis som man ellers ville bruke fingrene eller en skje