Middelhavsmarinert kalkunfilet og couscous med stekt rødløk & squash og cherrytomater, toppet med litt aioli ♫ღ ♫
Edel's Mat &Vin
Edel's Mat &Vin
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 porsjoner
  • 4 stk kalkunfileter a 150-200gr.
  • 1 squash
  • 1 rødløk
  • . 16 stk cherrytomater
  • Coucous + vann
  • 1/2 lime
  • Salt
  • Pepper
  • Aioli
  • 1 fedd hvitløk
  • 3 stk eggeplomme
  • 2 dl solsikkeolje
  • 1 dl olivenolje
  • 1 knivsodd cayennepepper
  • 1 ts sennepspulver
  • 1 ss sitronsaft
  • Salt og pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.