Fikk tipset om dette brødet av ei på ett forum jeg er på og jammen hadde hun rett i at denne var virkelig et superenklet brød å lage, for ikke snakk om at det ble saftig og godt
Dette er nok til 2 brød, saftig og godt. )1 pakke fersk gjær6 dl vann3 ss olje1/2 ts sukker4 dl havregryn1,5 dl sammalt rug, grov2 dl revet gulrøtter4,5 dl sammalt hvete4,5 dl hvetemellitt havregryn til pyntSmuldre gjæren i lunkent vann, ha så i oljen
God mandag alle sammen. Solen skinner og siste dag av ferien er snart over. Påsken består jo som regel i av mye godteri så jeg tenkte å lage noe som var sunt
Jeg har ikke helt fått "dreisen" på rugbrød. De blir som regel klissete i konsistensen. Jeg har prøvd meg med surdeig og diverse, men resultatet ble nedslående
Disse hornene lagde jeg i stedet for pølsebrød da vi hadde besøk av mange barn. Ved siden av ble det servert pølser og kjøttboller på spyd, og så kunne man forsyne seg med det man ønsket
Disse ost- og skinkemuffinsene er kjempegode, grove og sunne. Jeg lager alltid en stor porsjon av disse muffinsene og fryser ned, slik at det bare er å ta opp fra frysen og ta med på skole eller jobb