Hun har alltid måtte tilpasse middagene til familiens varierende smak, så når en eller flere av oss ikke spiser kjøtt finner vi som oftest ut av en vegetarvariant sammen
Ah. Flashback til yngre dager da mamma lagde pølsegrateng i potetmos og masse ost over. Mmmm. skikkelig kose-seg-i-sofaen-mens-regnet-plasker-ute-mumse-mat
Ratatouille er et klassisk og sunt tilbehør som kan brukes til det meste. Oppskriften kan varieres med grønnsaker du selv synes passer best, men her er hvertfall en variant jeg syntes var yummy
Jeg er faktisk veldig glad i pai, det er en lettvinn løsning og helt genialt hvis man har masse rester i kjøleskapet man ikke helt vet man kan bruke til
Chop suey har jo ikke noe med jul og gjøre, men vil dele min oppskrift med dere. Mitt gull var så søt og sa sist jeg laget chop suey at min var bedre enn de på restaurant, for de de på restaurant er så tørre, koselig sagt av han
Til 2-3 porsjoner trenger du. 1/2 rødløk1 hvitløksfedd1/4 paprika2 gulrøtterLitt purreløkValgfrie fryste grønnsaker (For eksempel wokblanding, lapskausblanding etc)3-4 ss soyasaus1 pakke nudlerBuljongterning (eller krydderpose fra nudelpakke)Evnt litt krydder (Salt, pepper, oregano) Ca 4 dl vann (kommer ann på mengden grønnsaker2 ss ketchup (