Denne potetsalatenmedeple, skinke og ramsløk er et godt tilbehør til maten, eplene gir syrlighet og sødme, spekeskinken gir deg salt og av ramsløken får du en deilig hvitløksmak
Vend melblandingen forsiktig inn i den luftige eggedosisen med en slikkepott. Kle en dyp langpanne eller stor kvadratisk kakeform med bakepapir og ha røren i
Denne gangen ble det en lun og grønn salat som vi spiste på lørdsagskvelden med røkt laks til. Potetsalaten jeg la ut for noen dager siden, skulle vise seg å bli veldig populær
Noen vil ha med purre isteden for løk, noen må ha mais, sennep, ja listen er lang. Jeg har en oppfatning at vi lager potetsalat helt forskjellig og at vi har forskjellig preferanser
Det skal sies at potetsalat ikke er den eneste retten jeg mener er obligatorisk på koldtbordet, for min del bør det også være minst en grønn salat og eggerøre, gjerne med røkt laks
Start med å skylle potetene godt. Ta en bolle og tilsett eggeplommen, Dijon og eplecider eddik og pisk sammen tilsett nøytral olje i en tynn stråle mens du pisker
Epledesserten er en min egen versjon av "bakte eplermed mørdeigslokk", og jeg ser meg ikke tilbake. Det skal være godt med deig, så ikke spar på restene
Denne har jeg lagd i flere år, og det er kanskje på tide at jeg deler den med dere. Potetsalat var et av tilbehørene vi hadde på bordet da vi grillet forrige helg
For noen dager siden bestemte jeg meg for å prøve ut oppskriften, men med min egen vri. Når jeg var lita ville jeg alltid at mamma skulle bake denne kaken til meg når vi skulle feire noe
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.