And med kirsebærsaus og potetgrateng
NRK
NRK
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 3 store andebryst
  • 1 kg poteter
  • 3 dl fløte
  • 2 dl melk
  • 100 g revet parmesan og/eller hvitost
  • 1-2 fedd hvitløk
  • 1 glass rødvin
  • 2 dl innkokt oksekraft eller ferdig sjysaus
  • 100 g kirsebær, gjerne frosne
  • 1-2 ss ripsgele
  • 1 ss kaldt smør
  • 400 g friske rosenkål
  • 2 hvitløksfedd
  • 1 ss revet frisk ingefær
  • 1/2 rød chili
  • 1 ts sukker
  • salt og nykvernet pepper
  • olje og smør til steking

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.