"Ikke så fort hjort" og "lag på lag på lag" kake
Cloudberry Cooking
Cloudberry Cooking
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 80 grader C, men så at temperaturen økte litt fort, så da justerte vi ned til
  • 80 grader mot slutten for å få en kjernetemperatur på ca
  • 2 ss smør
  • 2 ss hvetemel
  • 5 dl væske (stekesjy eller buljong/fond)
  • 1,5 dl rømme
  • timian
  • salt
  • pepper
  • Limecurd
  • 0,5 dl limesaft (saften av ~2 lime)
  • 1,5 dl melis
  • 2 egg 50 g smør i terninger
  • Revet skall av en lime (bruk evt. sitron, limeskallet gir grønne "prikker" i sausen)

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.