Denne dressingen er basert på olivenolje, så den er lett og mild. Jeg har aldri vært så god på sauser og dressinger, sannsynligvis mest fordi jeg sjelden brukte det før jeg la om kostholdet
Våren har kommet og det er tid for å plukke ramsløk. Ramsløken er etter min mening noe det beste norsk natur har å by på, smakfull, sunn og utrolig anvendelig
Glem elgen, skogens konge, det er reinsdyr som regjerer i min kjøttverden. Reinsdyr er for meg kongen av kjøtt, det beste av det beste, en kjøttgave sendt fra Gudene
I dag blir det et gjeste innlegg av Andrè, en knallgod hobbykokk som holder til på Skansen i Moss. Dette er en rett han laget i påsken som jeg gjerne vil dele med dere
Jeg er vel ikke den eneste bloggeren som er inspirert av Gry Hammer og de andre damene i Wicked Mums for tiden, men jeg må si det har åpnet seg en ny og spennende verden etter jeg begynte å lese om tradisjonskost
Mot slutten av september, etter at alle andre hadde kommet hjem fra kurban bayramı, offerfesten som ble utvidet fra fire dager til en hel uke i år i kjølvannet av sommerens mislykkede kuppforsøk, satte vi oss i bilden og kjørte nedover vestsiden av Tyrkia
Salat uten dressing er tamme saker, urtedressing laget på denne måten er frisk og velsmakende og passer til de fleste salater om det nå er fisk, kjøtt eller kylling og ekstra god til salater med pasta
En av de vanligste kombinasjoner med habanero er mango. Mango har en søt og fruktig smak med sitrusaktig undertoner som lokker frem smaken fra en habanero
Dette er en av mine favoritter – mango, chili, limesalat. Salaten er fargerik og frisk og har en god balanse mellom sødme fra mango, det sterke fra chili og det syrlige fra limen
JUICING. 03. 01. 2017 kl. 04. 51 i. Frokost, Juice & Smoothies. Ingen kommentarer. God Morgen. Når jeg var på ferie i desember ble det neste daglig juicer
Enkel og mettende middag med en stor potet til hver og godt tilbehør. Små tomater i fire forskjellige farger, rød, grønn, gul og oransje, er uimotståelige
Pesto er godt og sunt og veldig lett å lage. Her er oppskrift på to veganske varianter (hvilket bare vil si at jeg har droppet parmesanen) som du har laget på 5 minutter
Mandag. Frisk mango- og kylling-salat med hvitløksrømmedressing. Tirsdag. Trukket torsk over spinat med krydret ovnsbakt tomat, kokte mandelpoteter og eggesmør
Hva er det første ordet som popper opp i hodet når du hører middelhavskosthold. For mange vil det være olivenolje, ettersom dette er en av de mest kjente matvarene i landene rundt Middelhavet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.