Et godt hjemmebakt speltbrød ble underlag for kantarellermedbaconog løk. Den esken med solgule kantareller som står i grønnsaksdisken i butikken frister meg noe aldeles utrolig - jeg kan rett og slett ikke gå forbi uten å fylle en pose
Legg baconskivene i ovnen (sammen med søtpotene) til de får farge og er sprøe. Jeg har valgt og gjøre dette i ovnen, men det kan saktens lages over grillen med aluminiumsfolie (forvent litt lenger tid)
Når paiskallet er stekt ferdig fase en med osteblandingen, tar du brettet ut av ovnen og fordeler eggeblandingen på dem, og topper med champignon ogbacon
Smak til med salt og pepper og strø på med frisk persille. - En liten pakke med småpoteter. Tilsett så kantareller, baconog tyttebær tilslutt og rør sammen så det blir varmt
Risotto kan lages med mange gode ingredienser, og på høsten smaker det ekstra godt medkantarell. Start å steke kantarellen i på medium varme de mens risottoen nærmer seg ferdig
Smelt smør i en kjele, rør inn melet og rør med en visp til det blir en glatt blanding. Hell sausen over blomkålen i formen, dekk til toppen med revet ost
Surr baconstriper rundt begge filetene og stek dem i panne med smør og olje. Sil av kraften og kok den litt inn med litt soyasus, du vil kjenne en fantastisk rund og mild røyksmak fra chipotlechillien
Jeg fant butterdeig, en rest medlutefiskbacon, en halv rødløk. Selv om det er godt med julemat, kommer det før eller senere en følelse av at det er nok
og til slutt lukket jeg baconet rundt. Jeg brukte en paiform hvor jeg la baconskivene som på bildet. Den er over all forventning, den er bare magisk for munn og mage
Legg baconskivene i ring, la de overlappe hverandre litt, og pass på at du ikke får en stor klump medbacon i midten av panne, tilpass underveis, pass på at ca halvparten henger utenfor kanten
kutt smør i terninger og smuldre kjapt sammen med melet. D denne er herlig å Fyllt medbacon å passer perfekt til middag eller rett å slett en bedre lunsj
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.