Kamskjell er best fra november til mars! Ja, så sier ekspertene. Men det er jeg slett ikke sikker på. . Pectinidae og spondylidae, er dette flotte sjødyrets latinske gruppenavn Matgleder
Andebryst med gulrotpuré, rosenkål, timianpoteter & rødvinsaus ♫♪ . Ingredienser. Til 4 personer. 3-4 stk andebryst. 1 stk sjalottløk. 1 båt hvitløk eller 2ts hvitløk fra Gourmet Garden Edel's Mat &Vin
Ovnsbakt torsk m/pesto ☼ Ovnsbakt torsk m/pesto, tomatsalat, bacon & asparges ♪♫ ♫♪ i glasset. Conte Ricci Barbera Piemonte ღ☼ Sett stekeovnen på 180 grader Edel's Mat &Vin
Kamskjell med søtpotetpuré og soyasmør med wasabi, sjalottløk & sitronmelisse ♫ Denne forretten er bare helt nydelig ♫♪. Kombinasjonen av smaker på den fløyelsmyke søtpotetpurén, sausen og kamskjellen passer utrolig godt sammen Edel's Mat &Vin
Grethes smultringer Enda en juleklassiker å dele med dere. Smultringer, disse herlige kakene må dere lage til jul. Oppskriften er enkel, alle får dette til Food By Victoria | Follow my love for food