Lange er en fisk jeg får stadig mer sans for, og prøver den ut med forskjellig tilbehør. Denne gangen valgte jeg å panere den, hadde ovnsstekte poteter, hvite aspargesog hollandaise ved siden av
Her i huset går det mye på laks, men torsk er nå en utrolig god fisk da, denne frosne torsken vi får her, er virkelig god, men jeg gleder meg til å komme til Norge og til å kjøpe fersk torsk
The post Bakt torskmed chorizosalsa, aspargesog søtpotetmos appeared first on Elin Larsen. Dette er både Stian og min favoritt torskerett- kanskje en av de aller beste fiskerettene
Pannesautert scampiChili-bakt torskmed sitronsmørDel på. Så i bollen med brødkrum, tilsettes. Har tidligere lagt ut panerttorsk her, men om du synes det kan bli kjedelig, så vil denne krydre hverdagen og ganen litt mer
Vi hadde ovnsbakte rødbeter og kålrotmos til. 2-3 torskefileer legges i en ildfast form, klem blandingen på filene og bak de i ovne på 200 grader til kjøttet legg detter fra hverandre. Kan godt kjøre opp varmen til 225 grader med grill noen minutter på slutten. 2-3 torsk
Man kan jo bruke all slags mulig ferdig preparert fisk, som fiskepinner og annen panert fisk fra frysedisken, men det er ingen tvil om at hjemmelaget er best
Smakte helt fortreffelig til fersk nytrykket torsk. Tilsett kremfløte ristet sammen med hvetemel (her kan du benytte maisennamel om du ikke vil benytte hvete), samt gressløk og persille
Kjør grønnsaker og buljong til suppe med blender eller stavmikser. Det burde hvert to, men la oss være realistiske og heller gi oss selv et klapp på skulderen om det blir sånn
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.