(Curly-kale). Grønnkål chips. (Curly-kale). La den tørke godt før du begynner å lage chipsen. Hvis du ikke vil ha ostesmak på chipsen er det bare å droppe næringsgjæren
Dette var en middag som jeg "svoppet" sammen på 1-2-3 etter trening i går. Alt du trenger er. 1 stor søtpotet (eller 2 små)1 liten kålrotsalt/pepper/hvitløk/rapsolje20cm purre1 pk sukkererter1 pk go´magerpølse fra Gildelitt smør til stekingen klatt kesam eller sennepJeg satt på ovnen med en gang jeg kom inn døra - på 225 gradre
En fantastisk erstatning til masseprodusert chips med årelang holdbarhet og usunne fettstoffer. Med hjemmelaget chips kan du selv bestemme fettinnhold og fettkilde - perfekt
En fantastisk erstatning til masseprodusert chips med årelang holdbarhet og usunne fettstoffer. Med hjemmelaget chips kan du selv bestemme fettinnhold og fettkilde - perfekt
Vi knasket svartkålchips med hasselnøtter og nøt en god champagne. Jeg har lenge hatt planer om å lage chips av svartkål og grønnkål, og i vår sådde jeg flere sorter
Disse supergode og sunne chipsene lærte jeg å lage på helse- og livsstilskurset som jeg går på. Jeg ble absolutt overrasket da jeg smakte chipsene for første gang
Sprø grønnsakschips med en deilig dipp er tingen. Skyll kikerter under rennende vannSurr en håndfull av kikertene i en panne med litt olje og en klype saltSkrell avokado og fjern kjernenMiks avokado, resten av kikertene, sitronsaft og paprikakrydder i en blender eller med en stavmikserSpe på med olivenolje til ønsket konsistensHa dippen i en passende bolle og pynt med de stekte kikertene på toppenSkjær grønnsakene i tynne skiver, benytt en ostehøvel eller mandolinLegg de i en bolle med kaldt vann for å fjerne stivelsen slik at de blir sprøLa de renne godt av og stek eller friter de i varm oljeLegg chipsen over på kjøkkenpapir slik at overflødig olje absorberesServer med en klype salt og hummusdip
Add kale to a large mixing bowl. Before adding dressing, add 1 Tbsp each lemon juice and olive oil to the kale and massage with hands to soften the texture and lessen bitterness. 10 ounces (~6 cups) kale, loosely chopped or torn
To serve, arrange kalechips on a serving platter and top with sweet potatoes, black beans, and any other desired toppings, such as avocado, salsa, cilantro, or red onion
skjær marsipanen i tynne chips. marsipan chips. 24. 01. 2015kl. 20. 00 i. jul. Én kommentar. oh namm. D. marsipan chps. 1 rull marsipan
litt sukker å kanel
Sprø grønnsakschips med en deilig dipp er tingen. Skyll kikerter under rennende vannSurr en håndfull av kikertene i en panne med litt olje og en klype saltSkrell avokado og fjern kjernenMiks avokado, resten av kikertene, sitronsaft, paprikakrydder og salt i en blender eller med en stavmikserSpe på med olivenolje til ønsket konsistensLegg dippen i en passende bolle og pynt med de stekte kikertene på toppenSkjær grønnsakene i tynne skiver, benytt en ostehøvel eller mandolinLegg de i en bolle med kaldt vann for å fjerne stivelsen slik at de blir mer sprøeLa de renne godt av og stek eller friter de i varm oljeLegg chipsen over på kjøkkenpapir slik at overflødig olje absorberesServer med en klype salt og hummusdip
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.