Denne oppskriften på loff fant jeg i min første lille, hjemmelagde "kokebok" der jeg skrev ned noen oppskrifter da jeg var rundt 10 år gammel fra besteforeldre, tanter og onkler
Det er mandag, og vi liker ikke mandager gjør vi. Selv om mange toppbloggere prøver å overbevise meg uke etter uke om at det er den beste dagen i uka er jeg ikke overbevist
Jeg vet ikke hvorfor jeg på død og liv må kalle disse pizza-potter, men jeg må det. Jeg fant konseptet på Mat på bordet, og brukte mine egne oppskrifter til å lage noe lignende, og resultatet ble kjempebra og det var disse som forsvant fortest fra tapas bordet jeg serverte i bursdagen min Pizzadeig(24 stk)8 dl hvetemel1 ts salt1 pakke gjær6 dl vann2 ss olivenoljeHa alt det tørre i en bakebolle, rør det lett sammen og lag en grop i midtenTilsett vannet
Jeg vet det finnes mange knekkebrødoppskrifter rundt forbi, men jeg har aldri klart å få de sprø. Jeg vet ikke om det er min eller oppskriftenenes feil
Nå er lillegutt blitt så stor at det er på tide å introdusere brød. Da det er mye salt og annet tull i kjøpe-brødene valgte jeg å bake et selv, så vet jeg hva han får i seg
Focaccia brød er noe de aller fleste liker. For de kresne holder det å kun strø salt og olje på toppen, mens for andre kan det være godt å strø litt spennende smaker på toppen
Det er så godt med myke, lunkne Naan-brød. Du kan dyppe dem i tzatziki, hummus eller i en annen dipp. Du kan også ha dem som tilbehør til en indisk middag
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Nybakt brød er alltid godt og populært, dette brødet passer veldig godt til skalldyr som krabbe, blåskjell og reker, og det er kjempefint å ha med i nistekurven med salami eller skinke