. Vi har inntrykk av at det er en del som har kastet seg ut i lavkarbolivet nå etter sommerferien. Kanskje har kiloene snektet seg på i all kosen, eller kanskje man har hatt tid til å tenke igjennom hvordan man har lyst til å leve denne høsten
Gryterett med kjøttdeig og salat til, enkelt og greit. )400 g kjøttdeig150 g paprika75 g gulløk100 g sellerirot50 g sjampinjong1 boks hermetiske tomater (400 g)2 fedd kvitløk 2 dl fløte1 dl vatn oreganopaprikapulverpeppermixcayennepepperseltinsalt2-3 ss matyoghurtBrune kjøttdeig, ha den over i ei gryte
En spennende vri på tomatsuppen. Grillsmaken fra tomatene gjør virkelig denne tomaten til en smaksopplevelse - noe en trygt kan si posesuppe ikke akkurat er
Mange av dere har etterlyst flere middagsoppskriver her på bloggen – så i dag tenkte jeg dele en oppskrift på retten vi laget på jentekveld vi hadde hos meg på fredag
Middag Til 3-4 porsjoner. Denne suppen blir du garantert mett av, og litt svett på nesa, for den er ganske så ”hot”, og så smaker den så nydelig at jeg føler meg sikker på at du vil lage den igjen og igjen…
En nydelig lakserett, til kvardag og fest. )4 porsjonar. 4 fileter fersk laks 150 g raud paprika, i bitar 100 g gulrot, i små stavar 100 g purreløk i tynne skiverca 5 dl fiskebuljong (0,5 dl vatn, 1 buljongterning)1 pk fløte og 1 boks creme fraiche(eller 2 pk fløte)Safta av 1 sitronSeltinsalt og pepperKok opp vatn og buljong, hell oppi fløte og CF
Dessuten er det ikke like inspirerende å lage middag kun til seg selv. . Litt matprat igjen. Jeg er veldig glad i fisk, men det blir lenge til jeg kjøper sei igjen for å si det sånn
Dagens middag var veldig god. Bilde av dagens middag må til. ) Med litt tips fra lavkarbotips sin blogg og litt fantasi, så ble det noe med kylling og salat