Hell over saften fra grapefrukten, bland alt godt sammen og middagen er servert. ◊ Ha salatblanding, løk, avokado, grapefrukt, kylling, fetaost og kruspersille i bollen medkylling
Stek bacon i pannen eller i mikroovn, kutt opp alle grønnsakeneBland kokt quinoafrø, salat, agurk, fetaost, paprika med noen gode skjeer med tomatpesto i en stor serveringsbolleTopp dette med opphakket bacon, oppskåret kylling, tomater og oppskåret vårløk
Det hadde vært kjedelig å servertkyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletenemed kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
Klar til å helle over matfløte, blandet med rød pesto og drysse over ost ♫. Klar til steking ♫. Til denne retten passer det godt med kokt ris ogovnsbakte grønnsaker
Spis & Nyt ♪♫. Jeg serverte kjøttspydene med gresk salatogovnsbakte poteter. De har blant annet, det jeg tror må være verdens beste lammepølser, samt et stor utvalg av spekepølser, spekeskinker, pølser av alle slag, ferskt kjøtt av alle slag, både medog uten forskjellige marinader, fryste delikatesser som and og viltkjøtt
Kan gjerne spises som en god vegetarrett eller serveres som tilbehør til fisk, kylling eller kjøtt. Jeg servertebulgursalatenmed ovnsbakt laks og rød pesto
Stek kyllingfilet raskt i en varm panne med smør på begge sider, krydre dem med salt og pepper. Bland sammen fløte og ravigottesaus og hell det over kyllingen
Får man kyllingen til å bli saftig, ja da smaker dette veldig godt. Salaten har en god kombinasjon av grønnsaker med tyggemotstand, syrlige eplebiter og kremet, frisk dressing med soltørket tomat
hakk opp kyllingen i småbiter og bland den sammen med grønnsakene. finhakk eple, rødløk, og paprika. ) å toppet med bacon så blir denne garantert en hitt
I stedet for kyllinglår kan den lages medkyllingbryst. Legg kyllinglårene på toppen av grønnsakene. Smør en ildfast form med olivenolje og legg i poteter, gulrøtter og løk
Nå blander du alt sammen med en god hånd salatog skviser over sitron. Salat. Kutt en liten lomme i kyllingfiletenog legg inn en skive brie, salt og peppre på begge sider
Den nøytrale torskefileten går godt sammen med det meste av tilbehør så jeg valgte å bruke pesto med en frisk smak av basilikum, toppe med salt bacon og bakes i ovnen med poteter og asparges
Tørk kyllingenmed husholdningspapir. Kvier du deg til å tilberede en hel kylling er det forståelig, det gjorde jeg også første gang, men egentlig er det ikke vanskelig i det hele tatt, det er bare å sette igang
Festmat & slowfood ♫♪. Gni inn skankene med salt og pepper. Ha over grovhakket løk og hvitløk. Brun dem raskt i en varm stekepanne med litt olje og legg dem i en ildfast form
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.