Serveres med feks potetsalat og mais, og selvfølgelig bbq-saus. Legg spareribsene (med den siden menbranen var ned) oppå aluminiumsfolie og midt i ovnen
Denne asiatisk inspirert tilberedningsmåten, ved å fritere kjøttet først også glasere med en mild krydret sausmed et hint av sødme etterpå – er helt nydelig
Sausen er tykk og basertpå tomatketchup, og ikke så sur som den fra Lousiana som inneholdermed eddik, og har heller ikke så mye røykesmak eller er så sterksom sausene fra Texas
Og dessuten er bruningen medpå å gi smak til sausen. Men tilbake til brunsausen, en ting som jeg har tatt med meg fra min far er forargelsen over folk som bruker sukkerlikør når de lager brunsaus
Siden sommeren fortsatt såvidt glimter med sin tildsteværelse, tenkte jeg at kunne dele denne enkle og smakfulle oppskriften påglasert svinekam med dere
Da spiser man ikke bare en god middag med god saus, men for hver eneste bit smaker man på stoltheten og gleden over å selv ha jobbet frem noe som er så godt
Saus til kylling hører medpå en nystekt kylling. Det finnes en haug medsauser man kan lage, og her presenterer jeg to forskjellige gode sauser som passer godt til kylling
Vi lager alltid kyllingsaus til ovnsstekt kylling på den måten, med kraft og fett fra stekeformen. blander fettet og væsken og stivelsen på en mye bedre måte enn man klarer med håndkraft
Under stekingen lot vi fettet og kraften fra anden dryppe ned på et stekbrett med hvitløk og laurbær og rotgrønnsaker, slik at det fikk enda bedre smak
Og dessuten er bruningen medpå å gi smak til sausen. Men tilbake til brunsausen, en ting som jeg har tatt med meg fra min far er forargelsen over folk som bruker sukkerlikør når de lager brunsaus
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.