Til den er gylden. Ost og skinkegrateng-lavkarbo. (oppskrift her) Ost og skinkegrateng-lavkarbo. til 4 personer3 egg3 dl fløte250 g skinke i biter250 g raspet ost1 ss sennep(kan utelates)2-3 vårløk salt og pepper Bland sammenfløte,eggog sennep. til 4 personer
Marinert kylling med kebabsaus,mmmmmmmmmmm ♥Rester av gårsdagens dressing har blitt varma til saus. Og var dressingen i går god, so var sausen i dag nyyyydelig, mmmmm ♥Oppskrift som på dressing
Av og til er det greit at middagen nærmest gjør seg selv. I ukens Allers sto et tips om hvordan man kunne få til brun saus, og dermed var middagsplanen klar
FROKOSTTIPS TIL LCHF- SPISERE. Jeg elsket å spise havregrøt til frokost før. -A-. LAVKARBO RØMMEGRØT. Egentlig er grøt utrolig digg til frokst uansett hvilken type
Dagens middag - kyllinggryte, nam nam. 1/2 liter kjøttbuljong1 pakke kremfløte1 boks creme fraiche4 kyllingfiletar1 stor, raud paprika7-8 aromasoppen passe bit av en purreløk1 lita gulrotsalt, pepper og karriKok opp buljong, fløte og CF, og lat det kokeei stund. 7-8 aromasopp
Til slutt drysser du oppi hjortesalt, salt og vaniøjesukker. til. Fordel 'røra' på ei bakepapirkledd bakeplate, 24-26 cm. Eller to små kakebotnar, ca 19-20 cm. 4-5 eggeplomma. Ta så 1,25 dl fløte og pisk til krem, og bland med den. 4-5 eggeplomma
Det viktigste er at man pisker eggehvitene skikkelig stive, helt til det ser ut som skyer (a-ha. I dette tilfellet trenger man noe med tilnærmet likt utseende som kremost
Fløtegratinerte blomkål, nydelig tilbehørtil kjøtt. )Originaloppskrift fant eg her på Lenes lavkarbo. 1 blomkålca 150-200 gram baconca 1 pakke fløtelitt ost til toppingKutt bacon i småbita og steik sprøtt. Kutt blomkål i passe buketta og kok møre, 10-12 minutt. ca 150-200 gram bacon
Til sellerirota e ganske mør. 500 gram kjøttdeig1 boks landlord hakka tomater med kvitløk1 fedd kvitløk i tillegg - finhakka1 gulløk - hakka i bitarseltinsaltpeppermixcayenne pepperen skvett fløte'Potet'sausenca 400 gram skiva sellerirotca 1,5 pk kremfløte2 fedd kvitløk - finhakkaseltinsaltpepperKok fløten for seg sjøl ca 15-20 minutt, sånn at den tjuknar litt (fuktighet fordampar)
Skjær alle grønnsakene i små fine biter - bruk gjerne stilken på blomkål og brokkoli. Til resten av familien koker jeg potet i terninger i en gryte ved siden av
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.