Anrett kalkunen med noen druer, og server med waldorfsalat, fløtesaus, potet og grønnsaker. Jeg synes kalkun er kjempegodt sammen med Waldorfsalat og fløteaus, poteter og grønnsaker
start med potetene (se link over)Krydre kalkunfiletenemed salt, pepper og litt curry og stek dem med litt smør i en stekepanneNår kalkunfiletene er ferdige, ta dem ut av pannen
Men jeg syntes faktisk at denne gratengen med skinke ble hakket bedre enn den jeg lager med pølser, så jeg tenker jeg skal overlate pølsegratengen til svigermormor og heller fortsette med skinkegrateng selv
Det er egentlig litt feil å kalle det en waldorfsalat, for det mangler både druer og selleri – men jeg har med det som er viktigst i mine øyne, nemlig epler og valnøtter
Helstekt kalkunfilet er en enkel rett å tilberede og vanskelig å ikke lykkes med. For å få en rikere smak på kalkunfileten bruker jeg å lage en krydderrøre som jeg smører fileten med i flere omganger under stekingen
Sil sjyen fra kjøttet og kok opp sammen med resten av ingrediensene. smak til med soyasaus. Bland alle ingrediensene til marinaden i en bolle og pisk godt sammen, legg fileten i en pose
Kjøpte ferdig rosmarin- og paprikamarinert kalkunfilet på Kiwi'n i går c",). Couscous er semulegryn av durumhvete og har dermed hvetens relativt høye proteininnhold og lave fettinnhold
Krydre med maldonsalt og grovmalt pepper, og vend dette lett sammen. Bakte grønnsaker kan varieres i det uendelig, og smakstilsetningene kan og varieres stort
Saftig lammelår med tyttebærketchup, rømmesaus, bakte grønnsaker, rosenkål, østerssopp og poteter. Det er høst og butikkene bugner med ferskt lammekjøtt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.