Ha over potetmos, og strø over revet ost. Og da vart riktig så godt. Igjen ei sånn oppskrift som blei laga på slump, så nøyaktig kor mykje potetmos, kvit saus osv har me ikkje kontroll på
I dag tok jeg fatt på en fiskemiddag og laget ovnsbakt torsk medpotetmos. Torsk i seg selv kan være noe smakløst, men med gode smaker som spekeskinke, salt og pepper, sitronsaft og en god potetmos, blir torsk forvandlet til et luksusmåltid
Ovnsbakt Portobello. Skrell, mos og bland de varme potetene med fløte, melk og smør. I dag skal jeg tipse dere om en middag som vi ble kjempefornøyde med
med en potetstapper og smak til med salt og pepper. I en tredje skål har du brødsmulene med urtene. Hold potetmosen varm ved å sette på en lokk og sette varmen til lav styrke
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.