Så sammen med deilige scampi ogkamskjell ble det ett herremåltid du fint kan servere kongen. Jeg bruker en liten glassskål jeg putter pilaffirisen i, før jeg velver den på en liten tallerken og serverer sammen med skalldyr anretningen
✿⊱╮✿⊱╮ Kamskjell. Varm opp uten å koke og tilsett friske urter helt til slutt. Sil av og kjør glatt med en stavmikser, ha i 2ss fløte og ca. 6 ss smør, smak til med salt og pepper. 2 1/2 ss soyasaus 100 gr smør 1 stor sjalottløk 1 fedd hvitløk 1/2 ts revet frisk ingefær 3 ss hakkede friske urter Brun smøret "nøttebrunt", men pass godt på så det ikke blir brent. Stek kamskjellene, 2 min. på sterk varme, ta pannen av plata, tilsett mye smør, snu kamskjelleneog la de ettersteke ytterlige 2 min. 1 fedd hvitløk. 2 min på sterk varme, ta pannen av plata, tilsett mye smør, snu kamskjelleneog la de ettersteke ytterlige 2 min
Server kamskjellenemedbrokkolibuketter, brokkolikrem, hvitløkskremog vinaigrette ved siden av. Her finner du mange oppskrifter medkamskjell Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif
Server stekte kamskjellmed saus over, og asparges og salat ved siden av. Fryste kamskjell legger du i en bolle, lar dem tine i kjøleskap og renne av seg på tørkepapir
Bruk en panne med litt høye kanter. Kutt brokkoli i små biter og hakk løken. I den samme pannen har du nå i pasta, fløte,vann, buljong og hakket tomater + resten av krydderet, bland godt
Kok opp vann, tilsett erter, salt oghvitløk. Krydre kamskjellenemed olivenolje og pepper. Kamskjellene steker du kort i stekepannen og du kan lage ertepuréen klar på forhånd
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Som lovet, her er oppskriften på mine kjempegode kamskjellmed kokos og safran. Jeg lover at disse kamskjellene vil imponere og mest sannsynlig konvertere selv de som ikke liker sjømat
Hell over fløte og tilsett hvitløk. Melbu kaviar kan du bruke til pålegg, på smørbrød med egg, i kaviarsaus og den er så god så jeg brukte den i denne forretten med nydelige kamskjell i dag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.