Kamskjell, kongereke og hjerteskjell servert med rucola, sjalottløkog hvitløk. Og siden har kamskjellet vært forbundet med skjønnhet, både i kunst og arkitektur
Nyt Kulinarisk fanatisme & Det gode liv på bryggekanten. Kamskjell skal egentlig serveres med en rå kjerne, og blir som seig gummi hvis du steker de for lenge
Bland soyasaus med finhakket sjalottløk, chili, ingefær og urter. Kombinasjonen torsk, søtpotetpure med lettstekte asparges ogsoyasmør er uten tvil smaker som harmonerer
Som lovet, her er oppskriften på mine kjempegode kamskjellmed kokos og safran. Jeg lover at disse kamskjellene vil imponere og mest sannsynlig konvertere selv de som ikke liker sjømat
Melbu kaviar kan du bruke til pålegg, på smørbrød med egg, i kaviarsaus og den er så god så jeg brukte den i denne forretten med nydelige kamskjell i dag
Legg på kamskjellene. Smak til med salt og pepper. Strø på salt og pepper og kryst over sitronsaft. Legg rødbeteskivene og -terningene på tallerken med vinaigretten
Vesla med ny lue - kamskjell lue aka scallop hat i garnet Smart. Dette er den med rund avfelling. Jeg gjorde en feil også - strikket en runde vrang for mye på hver av rillene
Skjær pølsen i små biter, sjalottløken i tynne skiver og paprikaen i strimler. Krydre kamskjellmed salt og pepper og legg dem i en varm panne med litt olje
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.