Det er en utfordring blant norske matbloggere nå hvor man skal dele oppskrifter medpoteter. Derfor bare blander jeg dem sammen i samme form med litt olje, salt og pepper og volià
Disse potetene er grovmost og rørt inn med finhakket hvitløk, vårløk og persille. Kok potetene med skallet på til de begynner å sprekke eller til de er lett å knuse med en gaffel
Stek karbonadedeig med løk, tomatpure og krydder. Noen ting kan man spise igjen og igjen og igjen. Jeg anbefaler deg å lage dobbel, eller til ogmed kanskje trippel, porsjon
Vafler er en favoritt hos meg, og disse proteinrike søtpotet vaflene er sunnere enn vanlige vafler, smaker i tillegg kjempegodt, og kan nytes med god samvittighet både til hverdag og helg
Legg dette lagvis i en ildfast form eller en gryte, start med potetene og ha så løk og hvitløk over. Finhakk løk og hvitløk og skjær potetene i tynne skiver
Fremgangsmåte Stek karbonadedeig med ketchup og krydder, tilsett litt vann ved behov. Jeg mistenker at det er konsistensen som er problemet, så neste gang blir det med søtpotetskiver
Krydre med nykvernet salt og pepper, og dryss gjerne litt revet persille over. Det meste av næringsstoffene sitter i skallet, derfor liker jeg å ovnsbake små potetermed skallet på
Og hva med å varte opp med søtpotet-brød på lørdags- eller søndagfrokosten. Men i dag var tydeligvis dagen, for nå har jeg en god haug med søtpotet-brød i fryseren
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.