Rosastekt lammelåravvillsau med bakt portebellosopp, potetmos, persillerotkrem og rømmesaus. Her brukte jeg også restene fra jeg hadde skjært av fett og hinner på lammelåret
Ta lammelåret ut av langpannen. Kuttes i passelige biter, hell over litt olje, havsalt og pepper. Var oppe tidlig i dag, for å sette lammelåret i ovnen
andre retter av lam jeg anbefaler er lammekebab i pita – utrolig digg, og her benyttes restene fra lammelår eller lammestek med hasselback- poteter og lammesjy
noen friske skudd av rosmarin. Gni inn lammelåret med salt og pepper. Legg i bunn av langpanna. 1 lammelår, 3-3,5 kg. Legg lammelåret over grønnsaksengen og sett i forvarmet stekeovn, 250 gr. Til dessert server gjerne pavlova og sterk kaffe 8 personer ---. 1 lammelår,
Det er ikke så ofte vi steller i stand med store middager lenger og sjelden av typen lammelår. Når du skal tilberede låret, ta opp kjøttet fra marinaden og la den renne av på en rist
Da er hele verden så stinn av forventninger at jeg får helt angst av å innfri en brøkdel av dem. Mitt helstekte lammelår ble utrolig mørt og smakfullt helgen som var
Denne fordums metode for steking av store mengder kjøtt til festlig lag har røtter helt tilbake til bronsealderen, og var i flittig bruk frem til vikingtid da interessen dabba litt av
Jeg ønsket derfor å lage min variant av et greskinspirert lammelår. Ved hjelp av forklarende bilder skal alle kunne få til å lage det med godt resultat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.