Her har jeg blandet fløtegratinerte poteter med kjøttsaus, det ble så godt ღ. Legg kjøttsaus og poteter lagvis i formen, begynn med kjøttsaus og avslutt med poteter
Disse potetene er grovmost og rørt inn med finhakket hvitløk, vårløk og persille. Så har de fått smak av bèarnaise saus og en god neve med revet ost som gir de en cheesy kjerne og et sprøstekt ytre
Smør røren ut i ei langpanne kledd med bakepapir - jeg bruker rn slikkepott til å spre røren med. Når det er sagt så vil jeg absolutt anbefale disse knekkebrødene til andre som ikke lever på lavkarbo
Legg dette lagvis i en ildfast form eller en gryte, start med potetene og ha så løk og hvitløk over. Hell over fløten og sett formen i ovnen med aluminiumsfolie eller et lokk over
Ha eggehvitene i blandingen med frø. Fordel på stekebrett og gjør flatt med en slikkepott. Del i 20 deler med pizzaskjerer før de stekes. Kan også lages runde, ca 1 ss til hvert knekkebrød da
Vi snakker i utgangspunktet om potetmos blandet med masse digg, for så å gratinere i ovnen. Prikk skallet på potene med en gaffel rundt hele slik at fukten få utløp
Deles med pizzaskjærer før steking. Dette er opprinnelig en oppskrift jeg fikk av en studievenninne, men kominert med et salttips fra en kollega, et Farristips plukket opp i 4-stjerners middag og litt egne erfaringer. 1 plate = 18 knekkebrød. 18 knekkebrød
Smør formen med litt olivenolje, finhakk hvitløk og fordel jevnt i formen. (som på bildet) Fordel potetskivene jevnt i formen med de tykkeste skivene i bunn
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.