Kok ris etter anvisning på pakken. Ta av skallet påscampien og fjern tarmen. Penang curry pase selges i asiatiske nærbutikker, og bør være fast inventar på kjøkkenet, da den varer i evigheter og kan brukes til mye
Anrette maten påto tallerker. Jeg venter bare på neste anledning jeg kan få laget denne retten. Jeg bruker en liten glassskål jeg putter pilaffirisen i, før jeg velver den på en liten tallerken og serverer sammen med skalldyr anretningen
Gå gjerne inn på godfisk sine sider HER og finn andre inspirerende og sunne matretter. Det vil si at jeg kjører ingredienser som hvitløk, chili (sambal oelek), ingefær, paprika osv fra glass som tåler å stå lenge i kjøleskapet og er supre å ha med på reise, i båten og på hytta
Du bør kanskje være forberedt på å bukke og takke for applaus og kidz som skriker etter mer. Fordel baconet påtoppen og avslutt med å strø litt revet ost over
Det er ikkje uten grunn at russenavnet mitt på videregående blei LompeLinda - det er eit navn eg virkelig lever opp til og som eg rett og slett berre må le av
jeg har aldri lagd pasta og scampi før ---igårmmmm. )her er det jeg brukte 300-400 g rå scampi (fryst) 1 pk fullkorns pasta 1 chili 2 fedd hvitløk 1 sitron persillecherry tomater ruccolaoljeJeg begynte med å tine og rense scampi, hakket chili og hvitløkhelte en slump olje i en pose og tilsatte scampi + chili + hvitløk og lot det hvile i kjøleskapet en times tidDeretter kokes vann til pastaenbaguette stekes i ovnenog i stekepannen varmes olje til steking av marinerte scampi+cherrytomateretter noen få minutter i panna, tilsettes persille og ruccoladet hele blandes med ferdigkokt pastaog serveres varm med en liten sitronbåt og nystekt baguette. og så er det bare å kose seg 300-400 g rå scampi
I dag blogger jeg fra London hvor jeg er på juleshopping hos min søster som bor her. Lag et snitt langs med ryggen påscampien og fjern den sorte strengen, hvis du bruker rå scampi
Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Lik dette. Er du glad i tapas, trenger en ide til en forrett eller noe godt til kvelden så må du prøve denne
Jeg hentet noe inspirasjon franettet, men tror jeg klarte å lage min egen lille vri pådette. Jeg tokdette litt på følelsen så la det steke til all risen har trukket litt olje til seg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.