Surr de så rundt kyllingfileteneog legg de i den ildfaste formen. Smak til med salt og pepper. Før servering ta over litt kremet balsamicoeddik på retten
Del hver kyllingfilet på langs i fire biter. Krydre kyllingen lett på begge sider med salt og pepper. Blir sausen for tykk kan du spe med litt melk eller ha i mer fløte
Alt i en panne og inn i ovnen, det gir så god smak, er gøy og enkelt å lage Server gjerne med litt smørdampet Asparges ved siden av, som var planen med denne, men som ble gjenglemt på butikken
Kjempe godt med pasta og fisk. Kok pasta etter anvisning på pakken i godt med vann med litt salt. Jeg bladde opp i Rimi sine middagsfavoritthefter i butikken og ble inspirert av en lignende rett jeg så der
Grovkutt tomatene og ha dem i suppekjelen sammen med vann og buljong. Server med egg. det tar ikke mye lengre tid enn det tar å lage en pose tomatsuppe fra TORO – og det blir mye bedre
Nå bør kylling gryta og potetene være ferdig omtrent samtidig Ta ut kylling gryta, strø over litt revet parmesanost, fersk hakket basilikum og litt av lime saften Server gjerne med smørdampede aspargestopper eller soppstuing
La surre på medium varme noen minutt før du har i hakket tomat, fløte og ost. Smak til med krydder. Og i en kremete ostesaus blir dette skikkelig kosemat
Gjerne med brød og/eller salat. Bland alt sammen med den ukokte pastaen i en ildfast form. Til gratinert kyllingfilet trenger du kun en ildfast form og en ovn
Eg har her laga en variant med laks og reker, men du kan selfølgelig variere med å bruke andre typer fisk/skalldyr etter det du liker best og har tilgjengelig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.