Eg hadde ikkje så mykje anna, så eg lagde ein vegetarisk pizza medauberginen i hovudrolla, og så supplerte eg med ting eg fann i desse glasa du veit, som står innerst i kjøleskapet og som det er litt for lite sirkulasjon på
En rett som kan brukes som tilbehør eller som en hovedrett med en salat og godt brød til. Fjern kjøttet i de ferdigbakte auberginenemed en liten skje slik at bare skallet står igjen
Pensle overflaten med kokosolje (du kan bruke annen olje), og press litt sitronsaft over. Når aubergine er ferdigstekt, skraper du ut kjøttet med en skje
This is my life - Det handler om å ta vare på seg selv..
Ha auberginekjøttetog paprikaen over i pannen med sopp, løk og tomater og bland godt. Det finmalte pulveret ser nesten ut som melis og smelter så fort det kommer i kontakt med fuktighet, noe som gjør retten fyldig og kremete med en utrolig smak
In a bowl, mix together the breadcrumbs, lemon zest, pine nuts, parsley and seasoning. Spoon the spinach mixture into the aubergine halves and sprinkle the top of each with the breadcrumb mixture
Gjenta prosessen et par ganger og strø på med mer mel ved behov. Deigen skal virke litt klissete i begynnelsen, men underveis vil du se at den blir fastere og får en mer elastisk konsistens
Jeg brukte kyllingkraft og måtte derfor trå til med litt maizena på slutten for å få den tykk. Skjær auberginen i tynne skiver på langs og legg dem på bakepapir
Tipset for å fjerne skallet er å dele auberginen i to og skrape ut kjøttet med en skje. Tipset mitt er å lage med to auberginer, fordi den blir så god at den spises fort opp
Ta auberginene ut av ovnen og ta ut mesteparten av kjøttet med en skje. Servert med litt salat er to halve aubergine per person er mer enn nok for min del, men hvis man vil ha et enda mer mettende måltid, kan man tilsette for eksempel kokt quinoa, ris eller bulgur i fyllet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.