Hei igjen, da har fått gått lang tur i finværet og møtt på flere tidligere kolleger – koselig Var masse folk i gatene og i parkene i dag, siden de fleste har fri på grunn avKristi himmelfartsdag
Gni indrefilet inn med masse olje og urtekrydder og la den ligge i plast i kjøleskapet noen timer. Brun svinefilet raskt i en varm stekepanne med litt olje og smør
Dagens enkle, men dog så gode rett, er hentet fra siste utgaveavMaison Mat & Vin. Det tok ikke lang tid å bestemme seg for å lage retten, og som tenkt ble det en flott rett med en innertier av en øl til
Sil av sausen når den er klar, tilsett sennep og rett før servering tilsettes smøret. En liten middag komponert av det som var igjen i kjøleskapet etter en litt forkortet uke forrige uke
Gni inn fileten med salt og pepper, og brun den på. Salt og pepper. Salt og pepper. 500 g indrefiletavsvin. Legg i en ildfast form, og stek på 200o. La fileten hvile under folie i 10 minutter 500 g indrefiletavsvin
Indrefiletavsvin er alltid en 'bankers' - mørt og godt kjøtt. Begynn med de bakte potetene, ovnstemperaturen kan du skru litt opp og ned, mens du steker indrefileten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.