Sursøtsaustilkylling. Blir mye kylling her i huset. Her er oppskriften på sursøtsaus. Hadde glemt isbergsalat, så da ble det ertepeis fra hagen, ananas, rødløk, minitomat
Idag ble det tynne kyllingfilet med thai wok, sursøtsaus og ris. Lam og kyllingretter. Sausen var sinnssyk sterk, så den må vannes mer ut neste gang, guttene synes den var god på smak, men ALT for sterk, mor delte nå denne meningen, men vi var alle skjønt enige om at hvis far i huset hadde Vært hjemme, ja da hadde han syns den var perfekt
Til hverdags pleier jeg å servere sausen med ris, wokede grønnsaker og vanligkylling, men om man vil gjøre litt mer ut av det, kan man også frityrstekekyllingen
Vi har testet ut en del oppskrifter på kyllingisursøtsaus her hos oss. Det har vært smakløs saus, uspiseligsaus og kylling med myk og klissetedeig utenpå
Skjær kyllingfileti tynne strimler og paprikaibiter. I dag vart det en safe klassiker men denne gangen med heimelagasursøtsausi stadenfor Uncle Ben sin
Skikkeliglettvint og god klubbmat eller som familiemiddagtil hverdag eller helg, denne enkle kyllingretten passer til det meste, den er rask å tilberede, mye kan gjøres ferdig på forhånd, og det er enkelt å doble ingrediensenehvis du skal lage mat til mange
Så stekte jeg kyllingen og sausen laget jeg helt til slutt. Kylling. Brokkoli Purre Gul løk Rød løk Paprika Sukkererter Littsoyasaus og pepper tilsettes på slutten Smør og olje tilsteking ( jeg bruker kokosolje uten smak)
Denne sausen, som passer perfekt til helstekt kylling eller kalkun, er fyldig, smaksrik og deilig. Gikyllingvingene et godt kakk med en skarp kjøkkenkniv akkurat der de to beina møtes (eller knekk dem åpen med håndmakt)
Og mens kyllingenhviler og grønnsakene står i ovnen, lager du sausen. Dette tror jeg er den aller beste kyllingen jeg noen sinne har tilberedt - er det noe som man kan kalle himmelsk godt, så må det være denne kyllingen her
Saustilkylling gjør kyllingen ekstra god. Det girkyllingen mer smak, og det smaker veldig godt. Sausene er lett å lage, og du bruker kun noen få minutter på å få de ferdig
Pensle så med litt av barbecue sausen mot slutten av steketiden ( ikke ha denne på før kyllingen er så og siferdig, hvisikke så vil den brenne seg pga sukkerinnholdetisausen) og senk temperaturen til lav og la kylllingen stå til den er ferdig, Pass på at den ikkeblir tørr
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.