Denne oppskriften er fra min mormor. Hun har laget den tradisjonelt i alle år, og med litt "fiksing" ble den lavkarbo, og mange mener "enda bedre til og med"
Her hos meg, liker vi faktisk lavkarbovarianten av eplekaken, bedre enn den originale. Selv om det er lavkarbo, er den også fin for di som følger lavkalori
Heia bloggen. Long time no see. Nå har jeg bare 1 eksamen igjen, og kommer sterkere tilbake etter det. I det siste har det også vært endel organisasjonsarbeid i SAIH
Nå er de norske eplene å få kjøpt i butikkene, og de smaker så uendelig mye bedre enn de importerte. For meg hører varm nybakt eplekake og høst uløselig sammen
Nå er det sånn at min morfar har diabetes, og jeg prøver å finne noe uten sukker til ham, og helst uten søtningsmiddel og, det blir noen ganger litt rar effekt, og er ikke så sundt heller når man har diabetes
Med herlig sommertemperatur er det på tide å starte issesongen. I Norge har jeg kun sett is av ris eller soya som er laktosefri, i Sverige så har de også laktosefri fløteis
Ingenting er bedre enn hjemmelaget iskrem. Slik gjør du. 8 eggeplommer. 5 ss tagatesse. 5 dl kremfløte. Bland egg og tagatesse ( evt 250g sukker om du vil ha det i)