Nix. ikke noe brød her i gården, men det hindrer meg jo ikke i å lage min egen variant. ) Man trenger jo ikke en gang å lage noe spesielt brød for å kunne ha det gøy med pålegg og toppinger
Drømmene mine kan være pinlig enkle. "Stopp verden, jeg vil av" sto det i minnebøkene da vi var små. Sammen med de andre veslevoksne visdomsordene "tre ord på snei, glem meg ei"
Men det er ikke barna mine så glade i. Ferdig at nytes100 gr smør / melkfritt margarin1 egg3 dl melk / soya/havredrikk6 dl glutenfritt mel2 dl glutenfrie havregryn1 ss bakepulver1 liten fint revet gulrot1 dl fetaost75 gr skinke3 ss revet parmesan3 ss olje (f
Når man skal ut på tur og har barn med cøliaki må man alltid planlegge litt. Ofte kan man få tak i vafler eller pølser, men om pølsene er glutenfrie er sjansen for at pølseklypa har vært i kontakt med både brød og lompe stor
Nå var det lenge siden jeg hadde lagd knekkebrød. Derfor var det på tide å lage opp en god porsjon. Det finnes jo et hav av oppskrifter på ulike varianter av såkalte lavkarboknekkebrød, der det stort sett er ulike mengder frø og nøtter som er forskjellen
Pao de queijo glutenfrie osteboller2,5 dl melk2,5 dl olje eller flytende margarin1 st saltDette kokes opp og trekk blandingen til sidenha i 5 dl tapioca melog bland godt kan være tungt å elteHa i 3 egg en etter enog tilslutt 2,5 dl revet ostJeg bruker det jeg har men foretrekker parmesan og norvegia blanding
Hei hopp. Har du noen gang smakt hjemmelagde kringler. Om ikke er det på tide, for det er virkelig godt. Disse er uten melk, melkeprodukter, egg og gluten