Ingredienser 1 lettsaltet svineknoke 500 g gule erter, tørkede 2 l vann 50 g sellerirot 2 gulrøtter 100 g kålrot 1 løk 4 poteter 1 ts timian, tørketSalt og pepperLegg ertene i bløt over natten
a. Det er det - tro det den som vil, men det er faktisk veldig godt. Her i huset spiser vi kun gluten og melkefrie middager, på tross av at min kjære tåler alt
Glutenfri gurotkake med olivenolje. Og glasur uten sukker. Det blir en del matlaging for tia. Litt fordi jeg vil bli flink og litt fordi jeg tar litt bilder til jobb
Lyst på en sunnere, saftig og veldig god gulrotkake, som du kan spise med en mye bedre samvittighet. Denne er både glutenfri, sukkerfri og fiberrik, lav på karbohydrater og rik på proteiner, og kan spises både til hverdags og helg
Dette har blitt en ny middagsfavoritt hjemme hos oss. Etter en lang og varm søndag med bading, sol og et siste krampetak på Elixia med styrketrening av skuldre og triceps var det noen sultne sjeler som kom inn døra utpå søndagskvelden