Krydre svinefileten, epleskiveneogløkskivene godt med salt og pepper. Rødvinssaus - Varm opp litt nøytral olje i en kjele og fres hakket sjalottløkmed timian til løken blir blank og litt brunet
Serveres med ris. Dette er en frisk og mild fiskerett som jeg lærte for mange år siden. 1 pakke koketorsk1 creme fraiche1 løk1eple3-4 teskjeer sennep (jeg bruker Iduns grove)ost til gratineringTilberedning. legg torsken i en formhakk løkog skrelt eple i små biterrør sammen creme fraiche, løk, epleog grove sennep og hell dette over torskenost på toppen til gratineringStekes på 200 grader i ca 40 minutter. 1 løk. 1 eple
Dekk formen med folie og stek som angitt. Her med et lett sukkerdryss på eplebåtene. Stek løkog bacon et par minutter og fordel dette over kyllingen i formen
Epledesserten er en min egen versjon av "bakte eplermed mørdeigslokk", og jeg ser meg ikke tilbake. Desserten serveres lun med hva du måtte ønske av krem, crème fraiche, tyrkisk yoghurt eller vaniljeis
Fjern fra ovnen og toppe eplenemed blandingen. Serverer varm toppet med vaniljeis. Du kan bruke hasselback teknikk for å lage både bakte poteter og søtpoteter, delvis skjære på toppen for å få herlig sprø konsistens på toppen mens insiden er fortsatt myk, bruke litt olivenolje eller urtesmør for å penslet i mellom skivene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.