Jeg er veldig glad i epler og i det siste har jeg spist en del fruktsalat med vaniljekesam. Nå når vi går mot kaldere tider er det alltid godt med noe varmt å kose seg med
Eller har du fått et par kasser med norske epler fra hagen til svigers. Server eplene med en god vaniljeis, resten av marinaden og gjerne noen hakkede ristede nøtter
Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, jeg elsker epler, og i dag ble jeg overveldet av den fantastiske smaken av bakteeplermed sitron og kanel, servert med gresk yoghurt
I HELGA HAR VI VÆRT ET STED HVOR SELVDYRKEDE EPLER FIKK EN VISS OPPMERKSOMHET. 4 epler. 4 epler. Siden dette stedet ligger godt nord for polarsirkelen, har de selvsagt all mulig grunn til å være imponert
Med ei langpanne som dette, treng du verken tenka på ris eller poteter eller så mykje anna. Det fine med denne måten å laga mat, er at alt går i same forma
Og om ikke det hjelper skal jeg lage dobbelbakte poteter. Kaffetrakteren som sto først opp, vinden som hvisker til trærne utenfor, sjøen som fortsatt ligger stille og sover, gjengen med gutter som koser seg i stua og datteren min som lekes med av en ivrig kusine
Du kan bruke hasselback teknikk for å lage både bakte poteter og søtpoteter, delvis skjære på toppen for å få herlig sprø konsistens på toppen mens insiden er fortsatt myk, bruke litt olivenolje eller urtesmør for å penslet i mellom skivene
Min favoritt er gule epler fordi jeg da får det syrlige og det søte samtidig. Jeg jukser med iskremen da, så jeg bruker Tofuline sin vaniljeis når jeg serverer disse
Denne friske juicen er nydelig. Ingefær og lime dekker sellersmaken perfekt. Så det er bare å hive oppi stangselleri, kjenner ikke smaken uansett, og det passer meg utmerket
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.