Tilsett deretter hermetiserte tomater, laubærblader, sitronsaft, timian og basilikum (hvis du bruker frisk basilikum må du vente med å tilsette det til sausen er ferdig, da basilikumen mister mye av smaken sin når den varmes)
Aspargesene fungerer godt på tapasfatet både varmeog kalde. Og (nesten) alltid finnes det muligheter for å lage tapas av noe av det man har i kjøleskapet
Ferien er her endelig og vi har flyttet oss ut på hytta noen dager til fantastisk sommervarme. I dag er det hamburger med sennepsrelish, ranchdressing ogsprøstektparmaskinke, pluss pluss selvfølgelig
Verdens beste stekte poteter for eksempel. Her i huset lider alle av at undertegnede sliter med litt høyt blodsukker, og vi lander derfor ofte på de sunnere variantene også i helgene
Salat med mango, bacon og hvitløk. Server salaten med et godt brød til – kjempemegafantastisk godt. Denne salaten har vi lagd i mange år og er en av våre favorittsalater
Jeg strikket et par votter fra boka «Varme hender» av Ágústa Thóra Jónsdóttir for noen uker siden, men med mitt garn og min strikkefasthet ble de for store for mine hender
Eg toppa smoothien med min heimelaga muslî og gojibær. På slike dager er det ekstra godt med friske måltider, sjølv om høsten er i gang passer smoothie som både eit eget måltid eller kos
Ovnsstekte rosenkålNår rosenkål stekes i ovn med olivenolje og havsalt, blir den både søt og sprø. Etter å ha lest meg opp på hvordan tilberede den perfekte langstekte svineknoke - med skikkelig sprø svor, er jeg nå overbevist om at dette funker like bra på en spontant Novemberfest i Norge som på Oktoberfest i München
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.