. Kyllingform Creme Fraiche servert med «baconris». For mange åer siden serverte en god venninne noe ala dette og siden har vi laget denne i mange varianter-Takk Jana
Ingredienser 4 Laks eller ørret fileter og 3-4 torskeloin 1 ts Crèmefraîche pr filet 1,5- 2 dl tine kremfløte Litt revet mozarella ost salt og pepper sitron pepper Asparges topper Asparges bønner (frosne). Slik gjør du Ha fisken i en ildfast form ca 23*27 cm, ha over krydder og legg så en ts Crèmefraîche oppå hver fiske filet
Denne kyllingformen kan du gjøre veldig enkel ved å bruke ferdig grillet kylling, men når det er sagt er denne kyllingformen aller best med ferske kyllingfileter
Hjemmelaget lasagne. Det er noe av det beste jeg vet… Spesielt når kjøttsausen får stå på kok på kjøkkenet i flere timer å det bare lukter fantastisk i huset
Når julen nærmer seg er det tid for å bake julebrød, det er tradisjon og det er et koselig arbeid. Det lukter så innmari godt når man jobber med søt gjærbakst, både under tilberedningen og under stekingen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.