Gravlaks Med Sennepssaus Å grave fisk og kjøtt er en gammel tradisjon. Man kan grave ulike former for kjøtt og fisk. Laks, ørret, torsk, makrell, sik, reinsdyrfilèt og storfekjøtt egner seg utmerket for graving Solokokk. Mat for meg, mat for alle
Gravlaks med dilldampet potet, gravlakssaus og egg. Lettvint kosemat. Gravlaks med dilldampede poteter, gravlakssaus og egg. Pr porsjon. 150 g gravet laks. 2-3 dilldampede poteter Grys kjøkkenskriverier
Safran-panna cotta med syltet frukt og nøtter Ny juledessert fra Charls’ kjøkken. Julen nærmer seg med stormskritt, men først er det luciadagen den 13 Charls - Det beste jeg vet
Juledessert No.1 Dette er en av mine beste desserter på lenge, desserten som har alt. Dessert som smaker jul, mye jul Charls - Det beste jeg vet
Andebryst i appelsinsaus Denne oppskriften på andebryst har en fantastisk god saus med smak av appelsin, karamell og balsamico Mat med Monkis