Den som har kaken alle snakker om. Og jeg synes ikke jeg skryter når jeg sier at dette er den beste kaken jeg har laget i 2013. 300 gram sukker. 350 gram hvetemel. 350 gram melis. 2013. 300 gram sukker. 350 gram hvetemel. 350 gram melis
Følg med på Just Another Food Story på Instagram for flere daglig bilder på @justanotherfoodstory og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere har noen lekre matopplevelser å dele
Verdens aller beste sjokoladekake. Sjekk derfor allerede etter ca. 350 g god mørk sjokolade helst 70 %. Smør en springform ca 23 cm i diameter. Stekes midt i ovnen i 25-30 minutter
3 glass ripsgele. 350 gram sukker. (4 dl pr kilo) Kokes på svak varme i 10 minutter til alle bærne har sprukket. Tilsett sukker 350g pr liter bær. Ripsgele og Solbærsyltis i fiine glass fra IKEA til 19,- stykket 3 glass ripsgele. 350 gram sukker
Ha alle ingrediensene i en liten kjele og kok opp på lav varme. Men bjørka utenfor vinduet mitt kommer ikke til å vente mer, den er klar for fest og er sprekkeferdig over å vise frem sin nye, grønne kjole
Skyll hjerteskjellene i vann, og fjern de som ikke lukker seg om du banker på skallet. Rens hjerteskjellene foruten et knippe som beholder skallet for pynt
Det hjelper å lune tallerkene før servering, og ikke glem å smak til vinen. GA_googleAddAttr("BlogId", "63550990"). GA_googleAddAttr("theme_text", "333333")
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.