Sist søndagettermiddagvar jeg innom Inderøy Landhandleri der jeg møtte dette flotte ekteparet, Jo Arne som jobber på Kitchen i Levanger og hans kone Gøril Hastad som jobber på Inderøy Landhandleri
Dagens fristelse er Brownies Cake Pops & Licorice and Lemon curd. God morgen allesammen. Disse Cake pops er lagetav rester fra brownies, blandet med lemon curd og litt lakris pulver
Min oppskrift er en blandingavmange jeg har funnet rundt på nettet. Det er noen kaker som dukker opp igjen og igjen på diverse blogger og bakeblader som jeg leser og very cherry chocolatecake er en av disse
Life is beautiful – enjoy it. Dagens søte fristelse er “Chocolate Crunch Cake with Marshmallowsandpistachios ” en oppskrift som er tatt ut fra Peggy Porshen sin nye, fantastiskebake-bok
Og helt riktig, hun elsket de, men jeg har visst enda ikke fått somla meg til å gi henne oppskriften (som jeg forøvrig har blitt minnet om avAmanda flere ganger
Dere kjenner kanskje igjen denne rosa smoothien – den pryder nemlig startsiden på appen min. Når manharhattomgangssyke så er man som regel litt forsiktig med hvaman spiser dagen derpå, og etter å ha levd på bananer og lomper i et døgn må jeg si at det frister med en frisk smoothie
Andpasser utmerket som festmat på for eksempel nyttårsaften som en variasjon til kalkun eller til en romantiskmiddag (her er også andebryst en god idé)
Rør ut maizenna med litt kaldtvann, ha litt av den varme suppen i, og tilsett blandingen i suppen. Selv om jeg definitivt ikke er noe suppe-menneske, falt denne riktig godt i smak
CakePops`nkan fryses, og taes opp til enhver andledning - men noe av strøet kanfalleav - . I daghar jeg lagetfantastiskeCake Pops, som smelter på tungen
Sprøstekt and er en av de beste asiatiske rettene jeg vet om. Det er kjempe enkelt å lage og kjøttet smaker så nydelig at jeg synes det er greit med enkelt tilbehør avraskt wokede grønnsaker i sesamolje og soyasaus
Men vi har prøvd å hente litt julematinspirasjonfra våre naboland Sverige og Danmark. Jeg og Tomas pleier å ha kjærestejulebord hvert år, der vi drar ut å spiser julemat eller lagerjulemat hjemme
Løft potetene opp avvannet og over i et dørslag, eller aller helst på en rist, (ikke hell alt over, dakan potetchipsen fallefrahverandre) slik at de blir dampet tørre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.