Krydret med litt salt og litt pepper og en god sprut med sitron. Her har jeg lagt hakket fenikkel og løk over, det er lurt å forvelle dette litt først ellers er de for harde(rå)når fisken er ferdig
Det er alltid kjekt å ha butterdeig liggende i fryseren, de er så enkle å fylle med godsaker og så smaker det jo så godt, som disse deilige wienerbrødene
Pisk kremfløte og vaniljesukker til krem og bland krem og eggedosis forsiktig med hverandre. Dette er ikke skikkelig ekte iskrem, men det likner og er mye enklere å få til
Mange er uvenner med denne unnselige måneden, men ikke jeg. Server med godt brød, dill og sitronbåter. Det er november, det er mørkt og gråværet omslutter området der jeg bor
De er alltid litt skeptiske til “nye” ting, men å gå fra posesuppen med makaroni til nydelig hjemmelaget tomatsaus med ekte råvarer ble virkelig en slager
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.