Resten av uka blir det flere eple oppskrifter fra meg. Nå er det så mange norske grønnsaker og frukt i sesong, så nå er det bare å benytte sjansen til å få spist kortreist
Så se opp for flere iskremoppskrifter. Og fikk gode tilbakemeldinger fra både barn og voksne. Dersom du ikke spiser egg kan du utelate det eller tilføre mer lecithin
Har du prøvd deg på alternative lasagneoppskrifter før. Lasagne platene er erstattet av squash og augergine, så retten blir mer lavkarbo vennlig ogglutenfri
ENDELIG har jeg klart å lage et kjempegodt og sunt sjokoladepålegg uten nøtter eller sukker som fikk tilog med two thumbs up fra min meget kresen fjørtis jenta
Oppi alt det usunne bakte jeg sukkerfrie kokosmakroner til jul. Avkjøl på rist og nyt. 2 egg1 eggehvite150g sukrin1-2 ss mel (bruk kokosmel for glutenfri versjon)1ts bakepulver1ts vaniljesukker200g kokosPisk egg, eggehviter og sukrin til eggedosis. Lag topper på bakepapir og stek i 10-12min på 200 grader
Jeg er virkelig ingen bakedame, men jeg liker å prøve nye oppskrifterog ikke minst prøve ut min egen vri på ulike matretter og desserter og forhåpentligvis lage et enda mer næringsrikt valg uten at det nødvendigvis går utover smaken
Tilsett alt det tørre og bland godt sammen. (Mandelmel absorberer mye væske, så tilsett eventuelt litt melk eller mer kesam om du synes røren blir for tynn)
Mal nøttene og sett det ferdige nøttemelet til side. Du kan med fordel bruke den elektriske vispen du brukte til å piske eggehvitene til å piske luft i kremen
Nøtter, frukt, tørka mangoflak, heimelaga sjokolade og litt mindre sunne variantar står på min meny. Derfor tenkte eg å tipse om desse sunne, søte fristelsane før helga set inn for alvor
I denne oppskriften må du også bruke noe flytende sukker for å få rette konsistensen, men har tilsattkokosblomstsukkeret fordi det er min favoritt smaksmessig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.