For min del blir det lite tid på kjøkkenet dei kommande dagane, eg skal nemlig tilbringe helga mi i Oslo med gode venninner - noke eg ser veldig fram til
Første gang jeg prøvde meg på denne svenske brownies aktige kaken gikk det ikke helt etter planen. Men, den ble veldig god på smak altså ♥ Les om første forsøk her
Når det kommer til kaker og slikt, må jeg innrømme at jeg elsker å kose meg med noe godt på kvelden. Du kan tilsette hva du vil, planen var å bruke eple med kanel, men etter å ha spist det siste eple tidligere på dagen ble eple byttet ut med 70% sjokolade. 1/2 Banan. Sett ovnen på200 grader. Cupcakene er ferdig når de har fått en gylden farge, dette tar ca 15-20 minutter. 22,5g Karbohydrat (70E%). 1/2 Banan. 22,5g Karbohydrat (70E%)
2016 kl. 2016 kl. Crème Brulee med Tagatesse
4 stk. 17. 09. 19. 36 i. Oppskrifter med Tagatesse. Ingen kommentarer. Frøkna ville prøve denne desserten idag, så da gjorde vi det 17
Det er vel da på tide med litt inspirasjon på den fronten også fremover - og ikke bare søtsaker. Litt halvveis innlegg, da oppskriftene ikke er veldig detaljert på mengder - men alle ingrediensene og fremgangsmåte skal dere få
Jeg satte på poteter, skjærte gulrot i terninger, og gjorde klar brokkoli. Så hadde jeg på lokk. 23. 2016 kl. Jeg laget til 2 voksne og 2 barn, men ene frøkna er småspist. Så kokt jeg vann og satte på pasta når ca 5-10 min var gått av koketiden til potetene. La dette småkoke ca 12-15 min. Server 23. 2016 kl
Frem til nå har det vært kjøpegrøt, men fra i morgen er det slutt på Nestlè og Hipp. Etter å ha lest (litt for mye) på varedeklarasjoner til babymat har jeg ikke lengre lyst til å gi frøkna kjøpemat
Og når man er så i husmor overdrive, og i tillegg bruker lørdagen på enda en soppjakt og får to ekstra frøknerpå overnatting, er det bare å dra frem vaffeljernet
Det jeg savner mest når jeg er påreisefot er frokost, jeg elsker å spise hjemmebakte rundstykker eller brød, så i dag lagde jeg disse deilige rundstykkene med valnøtter og hasselnøtter
PØ og jeg inviterer på grilling, kos og fjåseri på nasjonaldagen. I og med at jeg ikke vil risikere å bomme på dessert når jeg har gjester, bakte jeg i går kveld for å teste smaken
Jeg er mye påreisefot for tiden og må passe på å ha med sunn mat som kan lett tas med overalt. Jeg kan egentlig klare meg ganske bra på nøtter og frukt, men har jeg tid så er det best med hjemmelaget "veimat" som gir masse næring og holder meg gående
Idag er det casual og kosestil på frøkna, dagens outfit er en kosedress fra GAP London som jeg kjøpte da verdens beste og jeg var i London i mars i fjor
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.