Husket på å kjøpe inn det jeg trengte idag, så endelig ble det Ingers rugbrød. Ingers Rugbrød -3 brød i 2-liters former. *200 g fin sammalt rug. *200 g helkornhvete. *2 strøkne ts salt. Stekes på nederste rille, på 220 grader (varmluft) i ca 1t. 200 g fin sammalt rug. 200 g helkornhvete
Stekeovn 250 grader i 2-3 minutter til gyldne og lysebrune. 1/2 dl sukker. 200-225 g hvetemel eller til passe fast/løs deig. smørkrem av 50 g mykt smør og 1/2 dl siktet melis. 2. Sikt i hjortetakksalt og 200 g hvetemel og rør dette sammen til en deig. Deigen min veide 500 g så her veide jeg opp små biter på 50 g. 4+4+2=10. Smør lefsene med smør og sukker, eller med smørkrem, legg sammen 2 og 2 og skjær dem i 4. Legg sammen 2 og 2 og del i 4. 1/2 dl sukker. 200-225 g hvetemel eller til passe fast/løs deig
120 gr solsikkekjerner. 1 1/2 dl vann. 220 gr hvetemel. Stekes i forvarmet ovn ved 225 grader i ca. 25 minutter, slå varmen ned til 190 grader og stek videre i 20 - 30 minutter. 120 gr solsikkekjerner. 1 1/2 dl vann. 220 gr hvetemel
Trinn 13 dl kokende vann150 gram hel rug75 gram sesamfrø75 gram solsikkefrø50 gram gresskarkjernerBland alle ingrediensene i bakebollen, dekk med plast/lokk og la stå i romtemperatur i minst 2 timer eller gjerne over natten. Trinn 2ca 750 gram hvetemel100 gram rugmel, fint100 gram sammalt rug, fint1 ss havsalt25 gram gjær7,5 dl vann (ca 30 grader)Slik gjøres det. Ha deigen på bakbordet og del den i 2 eller 3 like emner. (Jeg laget 2 store brød. ) La emnene hvile på bakebordet i ca 20-30 minutter. La brødene heve til dobbel størrelse, og stek de på nederste rille i stekovnen i ca 35-40 minutter ved 220 grader, til brødene er gyldenbrune. 25 gram gjær. 2 eller. 220 g
200 gram lettkokte havregryn 800 gram fint rugmel 1 pose tørrgjær 2 ss honning 1 dl rapsolje 3 klyper salt 4,5 dl melk 2 dl vann Slik gjør du. Sett ovnen på 200-220 grader. Stikk hull med en gaffel og la de etterheve under kjøkkenhåndkle i ca 20 minutter. 200 gram lettkokte havregryn. 2 ss honning. 2 dl vann
Lyse rundstykker med cottage cheese. 2014 kl. 100 g smør4 dl melk50 g gjær1 beger cottage cheese (420g)2 ts salt2 ts honning1,5 egg (pisk et ett, ha i halvparten, spar resten til pensling)ca 950 g hvetemel. Dette gjør rundstykkene saftige, og gir små "fregner" av stekt ost på utsiden Hev deigen ca 1 time, tildekket. Hell den ut på bakebordet, kna den litt og del i ca 20 emner. Stek på 225* i ca 15 minutterAvkjøl på rist. 2014 kl. 420 g. 2 ts salt. 2 ts honning. 2014 kl
4 små rødbeter. 4 små rødløk. 1/2 fedd hvitløk. 1/2 sitron (kun saften). 2 dl olivenolje eller solsikkeolje. Ha egg, hvitløk og sennep i en høy smal bolle, legg oljen oppå
Gode små pannekaker med havremel, god til frokost, lunsj eller når du bare vil kose deg. Ha litt smør på stekepannen og stek små pannekaker pent gylne på begge sider
Fremgangsmåte. 12. 2015 kl. 22. 250 gram hvetemel. 200 gram siktet rug. 1/2 ts tørrgjær. Ha på lokk eller plast og la deigen heve i romtemperatur over natten, eller ca 12-20 timer. Gjenta denne prosessen 2-3 ganger. Sett brødet i forvarmet oven (220C) og stek i 30 minutter. 12. 2015 kl. 22. Tips en venn 12. 2015 kl. 22. 12. 2015 kl. 22
Til 12 skiver raw rugbrød med soltørka tomat. 12 skiver raw rugbrød med soltørka tomat. Rugspirer ser ikke så veldig delikate ut der de vokser på seg lange, hårete røtter, men de er enkle å spire og jeg syns ikke dere skal skremmes av det litt underlige utseende
Framgangsmåte. Hell massen i små konfektformer eller i en form på et bakepapir. 1 1/2 dl helmelk. 1 ts vaniljesukker med ekte vanilje eller frø fra 1/2 vaniljestang. Kok opp til ca 120 grader evt. 1 1/2 dl helmelk. 1/2 vaniljestang
Søte små sjokoladecupcakes med søt rosa topping. Pynt kakene med små sukker pynt om du vil. røra gir minst 24små cupcakes. 2 egg. 2,5 dl sukker. 2 ts vaniljeekstrakt/vaniljesukker. 2 dl hvetemel. 1/2 ts bakepulver. 120 g Philadelphia ost (kald). 200 g soft smør (romtemperert). Forvarm oven på 225 grader. Stek de i forvarmet ovn 225 grader,. de små i ca 8-10 minutter. 24små cup. 2 egg. 2,5 dl sukker
Til 9 - 12 boller trenger du. Forhev deigen i 20-30 minutter. Stek dem på 225 grader varmluft midt i ovnen i 12-15 minutter. #oppskrift #boller #yoghurtboller #speltboller #sukkerfri #utensukker 9 - 12 boller. 225 g
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.